Kongsskogen skole åpner

blomster

Hei alle sammen!

Nå nærmer vi oss raskt skolestart igjen, og vi gleder oss veldig til å møte dere fysisk på skolen. Tusen takk for at dere har vært så tålmodige og har gjort det aller beste ut av denne tiden som vi har vært inne i.

Jeg er skikkelig stolt av det dere som elever og ansatte har fått til i denne perioden. For noen av dere har det sikkert vært ganske uutholdelig, men dere har stått i det og vi kommer sannsynligvis sterkere ut av dette. Vi har klart det sammen!

Nå er det bestemt at vi kan åpne skolen for alle til tirsdag 12. mai med ordinær timeplan.

De ansatte har gjennomgått smittevernkurs, og vi har forberedt oss så godt vi kan slik at vi skal unngå smittespredning. Det skal være trygt for alle å komme tilbake til skolen!

Skolehverdagen blir litt annerledes enn den var før Koronapandemien satte inn. Vi har merket av hvor det er greit å sitte, vi ser på hvilke grupper som kan være i hvilke rom osv. Vi har laget en Powerpoint der det står noe om hvordan vi må være når vi er på skolen. Det er imidlertid 3 regler som er aller viktigst og det er:

1. Vær hjemme om du er syk
  2. vask hendene dine med en gang du kommer på skolen og vask de hyppig gjennom dagen
  3. Hold avstand til medelever og ansatte, min 1 meter

På grunn av smittefaren, blir kjøkkenet stengt for å lage mat. Vi holder også kjøleskapet stengt. Det er mulig å lage seg kaffe og te. Ta med matpakke og drikke, gjerne egen kopp til kaffe/te.

OBS! trenger du taxi, ta kontakt med Christine for å bestille innen mandag kl. 11.00.

Vi ser fram til å treffe dere på skolen til tirsdag, hvis dere har spørsmål, ta kontakt med enten kontaktlæreren din eller Christine, Kristen eller Ann-Kristin!