Skolestart 16. august

Lærerne

Mandag 16. august ​

kl. 09.30: Første gruppe nye elever kommer​

• Velkommen ved rektor og presentasjon av alle lærerne​
  • Møte med kontaktlærer og utlevering av timeplan der dere avtaler samtale tirsdag eller onsdag​

Kl. 11.00: gruppe 2 med nye elever​

• Samme opplegg som for første gruppe​

Alle skal ha fått beskjed om hvilken gruppe de tilhører. Er du i tvil, så kontakt skolen.

Kl. 12.30: de gamle elevene møter på skolen, møte med rektor og kontaktlærere​       ​

Tirsdag 17. august

kl. 09.00: Nye elevene møter​

• Diverse info ved Rektor og Kristen​
  • Opplegg med «Drømmeskolen»​
  • Fra kl. 09.00 samtaler med kontaktlærer og "gamle elever"​

Onsdag 18. august

kl. 09.00 oppmøte ​

• Visma og It's learning​
  • Mattekurs og studieteknikk​

Torsdag 19. august: Ut på tur​

kl. 9.30: Oppmøte

Fredag 20. august

Ordinær skole​

PC, bøker, skap, bilde til identitetskort ordner vi i løpet av uka

Hvordan finne fram til skolen

Det er veldig få parkeringsplasser i knyttet til skolen. Det anbefales derfor at man ikke bruker bil. Husk å betale hvis du parkerer ved skolen.

Enkleste vei til skolen: T-banen til Ensjø. Skolen ligger mindre enn 5 minutter fra T-banestasjonen, men mye byggeaktivitet vanskeliggjør adgangen til skolen noe. Kryss Ensjøveien og ta til høyre ved Kiwi. Da ser du en hvit bygning foran deg (6 etg) med en sidefløy i murstein (3 etg). Dette er skolen. Gå "rundt" bygningen til finner hovedinngangen. Vi befinner oss i 3. etg. Velkommen!